Over Power of Music

Wij zijn het koor Power of Music uit Heeten.

We hebben ongeveer 35 zingende leden een enthousiaste dirigente en een combo dat bestaat uit een piano, een drumstel en een dwarsfluit. Wij hebben een breed repertoire van het onze vader tot Jeroen van de Boom, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Jason Mrz en nog veel meer. Onze liederen zingen wij meerstemmig.

Elke vrijdagavond repeteren wij in de Parochiekerk in Heeten van 19.00 uur - 20.30 uur. Tussendoor is er tijd voor een kopje koffie of thee om gezellig met elkaar bij te kletsen.

Wat doen wij zoal?

Ongeveer 1 x in de maand zingen wij in de Parochiekerk in Heeten. Daarnaast zingen wij op leuke gelegenheden of voor activiteiten waarvoor wij worden gevraagd. Bijvoorbeeld de Hartkamp in Raalte, Groenrijk in Raalte.

Wij staan open voor leuke verschillende activiteiten!

In de afgelopen 2 jaar zijn wij druk bezig geweest met ons concert die we in Juni 2013 hebben gehouden.

                    


Geschiedenis van het project

In dit gedeelte kun je het ontstaan van je project beschrijven en een reden opgeven waarom je het gecreëerd hebt, Het is handig om mijlpalen te vermelden en deelnemers in acht te nemen


Onze gebruikers

Hier kun je een typische gebruiker beschrijvenen waarom dit project zo belangrijk voor hun is. Het is goed om je bezoekers te motiveren zodat ze ook weer terug komen naar je website.